Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara büyük müjde

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara büyük müjde
Emekli maaşlarınızı alırken Ziraat bankası, Vakıfbank veya Halkbank aracılığıyla işlem yapıyorsanız dikkat etmelisiniz. Emekli maaşlarınız öncelikle, kontrol ederek işe başlayın.

EMEKLİ MAAŞINI ZİRAAT, VAKIFBANK VE HALKBANK’TAN ALANLARA BÜYÜK MÜJDE!

Emekli maaşı alacağınız bankaları tercih ederken, genellikle pek çok kişi, tüm bankaların faaliyetlerini ön plana alarak değerlendirme sağlıyor. Dolasıyla çoğu emekli, kamu bankası olduğu için daha çok güven sağladığından ilk etapta Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank’asını tercih ediyor.

Ek olarak kamu bankalarının emeklilere yaptığını promosyon ödemelerinin de emekliler tarafından tercih edilmesinde payı da büyük. Ancak yine de kamu bankalarının haricindeki bankalarda da promosyon ödemeleri konu olunca, rekabet artıyor.

Ama bu aşamada promosyon ödemeleri için, kamu bankaları emeklinin yüzünü gülümsetebilmek adına yeni bir kampanyayı da proje dahiline aldıklarını duyurdu.

Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alanlar için 100.000 TL ye varan seçeneklerde acil nakit ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecekler. Eğer emekliyseniz; sizlerde yeni yıla borçlarınızı düzenleyerek ve ihtiyaçlarınızı gidererek girmek istiyorsanız sizler de başvuru yapabileceksiniz.

EMEKLİLERE ÖZEL ACİL NAKİT KREDİ KAMPANYASININ ŞARTLARI NELERDİR?

Bu kampanya kapsamındaki krediye başvuru sağlayabilmek için ilk şartınız; emekli maaşınızın kamu bankası aracılığı ile alıyor olmalısınız. Farklı bankalardan birindeyse eğer emekli maaşınızı taşıyarak bu ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar