Elon Musk ile Bill Gates arasındaki yazışmalar ortaya çıktı: Hamile emojisi göndermiş

Elon Musk ile Bill Gates arasındaki yazışmalar ortaya çıktı: Hamile emojisi göndermiş
Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk ve Microsoft'un kurucusu Bil Gates'in yazışmaları ifşa oldu. İkili arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem olurken Musk'ın 'hamile emojisi' ortalığı karıştırdı.

ARALARINDAKİ KONUŞMA SIZDI: GÖNDERİĞİ EMOJİ OLAY OLDU!

Dünyanın en zengin iki insanı Elon Musk ve Bill Gates arasında geçen bir konuşmanın ekran görüntülerinin basına sızması gündem oldu. Musk ve Gates arasındaki konuşmanın görüntüleri Twitter’da ''Whole Mars Catalog'' adlı bir hesap tarafından tarafından paylaşılırken, Elon Musk etiketlenerek ‘bu yazışmalar gerçek mi?’ sorusu soruldu.

Musk da sosyal medyada yayınlanan mesajların gerçek olduğunu açıklarken, mesaj kutularının rengi, yazışmaların Musk’ın telefonundan çekildiğini ortaya koydu.

GATES''DEN HAYIRSEVERLİK GÖNDERMESİ

İlk ekran görüntüsünde ikili, buluşma için yer ve gün konuşurken, Musk’ın ‘harika’ yanıtı ile durumu onayladığı görülüyor. Başka bir ekran görüntüsünde ise, Musk’ın Gates’e attığı, “Tesla’ya karşı hala yarım milyar dolarlık açığa satış pozisyonunuz var mı?" ifadeleri yer alıyor.

Gates ise buna yanıt olarak, “Kapatmadığım için üzgünüm, Hayırseverlik olanaklarını tartışmak istiyorum.” dedi.

Musk ise “Üzgünüm ama iklim değişikliğini çözmek için en çok çaba gösteren şirket olan Tesla’ya karşı büyük bir açığa satış pozisyonunuz varken, iklim değişikliği konusundaki hayırseverliğinizi ciddiye alamam” yanıtını verdi.

''ARKADAŞIMIN ARKADAŞI ÇEKMİŞ''

Ekran görüntülerine yanıt olarak Musk, bunların gerçek olduğunu ancak onları kendisinin sızdırmadığını açıklarken, “arkadaşlarının arkadaşları aracılığıyla” çekilmiş olabileceklerini açıkladı.

Konuşmanın tam olarak ne zaman yapıldığını bilinmese de Şubat 2021’deki Gates’in borsada Tesla’ya karşı bahis oynadığı iddialarının ortaya çıktığı zamanlara denk geldiği düşünülüyor.

GÖNDERDİĞİ EMOJİ OLAY OLDU

Musk dün gece ise metinlerin basına sızmasının ardından, Gates ile ilgili bir caps paylaştı. Görüntüde, göbeği olan bir gates ve hamile kadın emojisi yan yana yer alırken, ‘Heyecanınızı kaybetmek isterseniz…’ ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar