Elon Musk açıkladı: Twitter 1.5 milyar hesabı silecek

Elon Musk açıkladı: Twitter 1.5 milyar hesabı silecek
Geçtiğimiz aylarda 44 milyar dolara Twitter'ı satan alan Amerikalı milyarder Elon Musk, Twitter için yaptığı yeniliklere devam ediyor. Birçok eski çalışanla yollarını ayıran Musk'ın son duyurusu ise sitede aktif olmayan hesaplar hakkında oldu. Twitter'ın aktif olmadığını tespit ettiği 1.5 milyar hesabı sileceğini belirten Musk, "Bu hesaplar silinerek almak istediğiniz kullanıcı adları için uygun alanlar açılacak" açıklamasını yaptı.

Sosyal medya devi Twitter’ı satın aldığından bu yana Twitter''da köklü değişikliklere imza atan Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yeni bir gelişmeyi duyurdu. Musk, uygulamada bir buçuk milyar hesabın aktif olmadığını söyledi. Milyarder iş insanı Musk, bu hesapların kalıcı olarak silineceğini duyurdu.


Musk''ın yaptığı açıklama ile birlikte 1,5 milyar kullanıcı adının boşa çıkacağı anlaşılıyor. Yani eğer siz de istediğiniz bir kullanıcı adının Twitter’da hiç de aktif olmayan bir kişi tarafından alındığını gördüyseniz, beklemede kalın ve hesaplar silindiğinde harekete geçin.

AKTİF 500 MİLYON KULLANICI

Elon Musk''ın açıkladığı rakamlarla birlikte Twitter''ın aktif kullanıcı sayısı da ortaya çıktı. Aylık 500 milyon aktif kullanıcıya ev sahipliği yapan internet sitesi, reklam verenlerin sitede yayınladıkları reklamlar üzerinde daha yüksek hakimiyet sahibi olacaklarını da açıkladı.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar