Elektrik arızası nedeniyle bakıma getirilen yat alev aldı

Elektrik arızası nedeniyle bakıma getirilen yat alev aldı
Muğla Marmaris’te, bakım ve onarımı yapılmak üzere DSV Yatçılık Firması'na getirilen bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı.

Akşam saatlerinde Marmaris Bozburun Yarımadası’nda faaliyet gösteren firmanın çekek, bakım ve onarım sahasında meydana gelen olayda, yerli ve yabancı birçok tekne ve yat kışlama bakım onarım hizmeti almaktadır.

Görevliler, elektrik arızası nedeniyle bakıma alınan yattan yükselen dumanları fark ederek derhal alarma geçti. Olay yerine hızla müdahale eden DSV Yatçılık Firması çalışanları, yangını itfaiye ekiplerinin bölgeye ulaşmasından önce kontrol altına almayı başardılar. Bu hızlı ve etkili müdahale, yangının diğer deniz araçlarına sıçramadan önce söndürülmesine olanak tanıdı.

Yaşanan olay sonrasında, DSV Yatçılık Firması tarafından yapılan açıklamada, personelin periyodik aralıklarla yangın eğitimi aldığı ve firmanın düzenli olarak yangın tatbikatları gerçekleştirdiği belirtildi. Çalışanların gösterdiği profesyonellik ve hızlı müdahale, takdir toplarken yangın sonucunda çıkan maddi hasarın boyutlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi. Firmadan gelen bilgilere göre, yangın eğitimlerinin ve tatbikatların düzenli olarak yapılması, olayın etkili bir şekilde yönetilmesine katkı sağlamıştır.

aw117283-01.jpg

aw117283-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar