El terlemesi yüzünden kimseyle tokalaşamıyordu: 1 saatte sorunu çözüldü

El terlemesi yüzünden kimseyle tokalaşamıyordu: 1 saatte sorunu çözüldü
Samsun'da aşırı el terlemesi nedeniyle insanlarla resmen tokalaşmayı bırakan bir genç gittiği doktor sayesinde 1 saate sorununu çözdü. İşte el terlemesinin 1 saatte çözümü!

El terlemesi, sosyal hayatı ciddi şekilde etkileyen bir durumdur ve birçok günlük aktiviteyi engelleyebilir. 23 yaşındaki genç bir hasta, kalem tutamama, tokalaşamama gibi şikayetlerle Gazi Devlet Hastanesi’nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Merve Karabacak'a başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından genç kız, 1 saatlik bir ameliyatla aşırı el terlemesinden kurtuldu.

aw160606-03.jpg

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Merve Karabacak, yapılan ameliyatlarla ilgili bilgi verirken, altta yatan sebebin tedavi edilmesinin önemine değindi. Ameliyat sonrası hastaların genellikle hızla iyileştiğini ve bu durumdan memnun kaldıklarını ifade etti.

aw160606-02.jpg

El terlemesiyle mücadele eden genç kız, ameliyat sonrası yaşadığı deneyimi paylaşarak, uzun zamandır beklediği rahatlığa kavuştuğunu belirtti. Sosyal hayatını olumsuz etkileyen bu durumdan kurtulmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar