İlk 3 ay 60 GB internet hakkı: İmamoğlu’ndan 'İstanbul Senin' açıklaması

İlk 3 ay 60 GB internet hakkı: İmamoğlu’ndan 'İstanbul Senin' açıklaması
İstanbulluları 'İstanbul Senin' uygulamasını indirmeye davet eden İmamoğlu, "Uygulamayla aslında çok fazla şey elde edeceğiz" dedi.

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin yaptığı işlemleri takip etme ve WİFİ hizmetinden faydalanma olanağı sağlayan ''İstanbul Senin'' uygulaması için bir çağrı yaptı.

İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı görüntülü paylaşımla İstanbulluları, ''İstanbul Senin'' uygulamasını indirmeye davet etti.

Uygulamayı yakın bir zaman önce hayata geçirdiklerini hatırlatan İmamoğlu, "İstanbul Senin uygulamasıyla aslında çok fazla şey elde edeceğiz. Yani birbirimizle çok sıkı diyalog kuracağız. Büyükşehir belediyesini, beni, her anımı ve yaptıklarımızı şeffaf bir biçimde takip edeceğiniz bir mecra olacak, konuşacağız orada sizinle, buluşacağız. Aslında bulunduğunuz mahalleye, semte dair sorular soracağız, cevaplar alacağız. WİFİ hizmetimiz var ve İstanbul''un 11 noktasında hizmet ediliyor. Yaklaşık 5 milyon vatandaşımız WİFİ hizmetinden faydalanıyor. İstanbul Senin üzerinden bağlanabileceksiniz WİFİ hizmetimize. Ve İstanbul Senin hizmetinden faydalanarak bağlandığınızda aslında bazı kazanımlarınız olacak. Örneğin ilk 3 ay boyunca aylık internet kullanım hakkınızda 60 GB olacak. Ayrıca kullanım kolaylığı sağlayacaksınız ve cep telefonu üzerinden tek bir tıkla bağlandığınızda o kimliğinizi zaten girmiş olduğunuz için direkt WİFİ hizmetinden faydalanıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar