Ekrem İmamoğlu’ndan belediyelere ait noktalara yönelik karar!

Ekrem İmamoğlu’ndan belediyelere ait noktalara yönelik karar!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı TV programında belediye ait noktalara yönelik, “İstanbul lehine Hızlıca bunlara yönelik tasarruflarımız olacak” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu oldu.

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin israflarına yönelik belediyeye ait noktalara ilişkin değerlendirmede bulundu. İmamoğlu değerlendirmesinde, “İstanbul'un her noktasında İBB'ye ait noktalar var. Kullanıma uygun olan yerler, amacının dışında yerler var. İstanbul lehine hızlıca bunlara yönelik tasarruflarımız olacak. Burası malum 18 günlük süreçte kapalı bir çalışma ortamı yaratalım istediğimizde Saraçhane'deki binadan buraya geldik. Tarihi yarımadanın Güneydoğusu'nda, etkili bir nokta. Kapalı cephe.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında İmamoğlu, “Tunus'a göç eden önemli bir devlet insanının. 18. yy'da büyük bir yangında kullanılamaz hale geliyor. Uzun zaman kötü bir koşulda duruyor. Sayın Kadir Topbaş döneminde tadilat süresi var. Bunun gibi yapıları tanıtmak aslında. İnsanlar bu tip tarihi eserleri görüyor. Turizmin, bir takım sivil hayatın etkin olarak kullanacağı alanlar olarak gündeme gelmesi mümkün olacak” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar