Ekrem İmamoğlu: Bunun adı 'asrın felaketi' mi 'asrın ihmali' mi muhakkak konuşacağız

Ekrem İmamoğlu: Bunun adı 'asrın felaketi' mi 'asrın ihmali' mi muhakkak konuşacağız
Hatay'da deprem bölgesinde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Bunun adı 'asrın felaketi' mi 'asrın ihmali' mi bunun üzerinde muhakkak konuşacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinin yaşandığı Hatay''da açıklamalarda bulundu. CHP liderinin yanında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehiir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı.

Kılıçdaroğlunun açıklamasının ardından konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bunun adı ''asrın felaketi'' mi ''asrın ihmali'' mi bunun üzerinde muhakkak konuşacağız.  Umut ediyorum hızlıca yaralarımızı sararız" dedi.

İmamoğlu''nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Fedakar bütün çalışanlara ve kurtarma ekiplerine yürekten teşekkür ediyorum. Milletçe başımız sağ olsun. Sürecin yaralarının sarılması için kısa, orta ve uzun vadeli bir program yürütülmeli tabii gerçeklerle yüzleşilirse. Kentleşme adına bir kırılma anı yaşamış durumdayız. Bunun adı ''asrın felaketi'' mi ''asrın ihmali'' mi bunun üzerinde muhakkak konuşacağız. Milletimize sağlam bir gelecek kurmak hazırlığındayız. Umut ediyorum hızlıca yaralarımızı sararız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar