EKPSS sonuçları açıklandı! Milyonlarca adayın bekliyordu

EKPSS sonuçları açıklandı! Milyonlarca adayın bekliyordu
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2022-EKPSS) sonuçlarını açıkladı.

EKPSS adayları 2022 EKPSS yerleştirmeleri için tercihlerini 14 Ocak'ta tamamlamıştı. Yurt genelinde sonuçların açıklanmasını bekleyen binlerce aday; 2022 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak Sorusunun cevabını arıyor. Geri sayımı devam eden EKPSS tercih sonuçları bugün yapılan törenle açıklandı.

Milyonlarca EKPSS adayının heyecanla beklediği EKPSS tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı EKPSS ataması açıklamasının ardından EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanak sorusu cevap buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile atama töreni bugün yapıldı ve 2022 EKPSS tercih sonuçları açıklandı. 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, şu bilgileri verdi:

"5-14 Ocak tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2022 EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları http://sonuc.osym.gov.tr adresimizden açıklanmıştır. Sonuçların adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim."

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 17 Şubat 2022 tarihinde saat 12.45’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

EKPSS NEDİR?

EKPSS, engelli bireylerin eğitim durumlarına göre farklı düzeylerde yapılan ve alınan sonuçlar neticesinde devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmasını mümkün kılan merkezi sınav sistemidir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar