Ekonomik krizin insanları getirdiği son nokta!

Ekonomik krizin insanları getirdiği son nokta!
Ülkemizde “organ ve doku ticareti” yapmak suç olmasına rağmen yaşanan ekonomik kriz nedeniyle çaresizliğe düşenler böbrek gibi organlarını internet ve direklere astıkları afişlerle satışa çıkartılar. Son olay Sapanca'da yaşandı.

Korona virüs salgını yüzünden yaşanan ekonomik darboğaz, Türkiye'yi etkilemeye devam ediyor. Sapanca'da bir kişi böbreğini satılığa çıkarttı.

Medyabar.com'un haberine göre Sapanca Kırkıpınar'da bulunan bir kişi yürüyüş yolundaki elektrik direğine 'Acil satılık Böbrek' ilanı yapıştırarak telefon numarasını da paylaştı. 

MERAL AKŞENER DE OLAYI DOĞRULADI

İYİ Parti lideri Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken insanların ekonomik sıkıntılar yüzünden ne duruma düştüklerini gözler önüne serdi.

Bir yıldır iş yapamayan müzisyenlerin durumuna değinen Akşener, insanların ekonomik kriz yüzünden intihar etme noktasına geldiğini söylerken Sapanca'da yaşanan 'satılık organ' olayına da değindi ve bu kişiyi bulup konuştuklarını ve ne yazık ki yaşanan bu olayın tüm vehametiyle gerçek olduğunu açıkladı. 

Akşener ayrıca bu kişiye gerekli yardımların yapılacağını da ekledi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar