Ekmek almaya giden kadını kalkan olarak kullanmışlardı! Tutuklandılar

Ekmek almaya giden kadını kalkan olarak kullanmışlardı! Tutuklandılar
İzmir'de silahlı kavgada yoldan geçen bir kalkan olarak kullanan kişiler tutuklandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, sokakta silahlı çatışmaya giren ve bir kadını kalkan olarak kullanan şüpheliler, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerle yakalandı.

Olay, 22 Ocak'ta Adalet Mahallesi 1593/9 Sokak'ta meydana geldi. Sokak ortasında başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüşürken, T.Y. adlı şüpheli, B.M.'ye tabancayla ateş ederek bacağından yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı B.M.'nin tedavisi sürerken, olaya karışan ve kaçan T.Y., polis ekipleri tarafından daha sonra gözaltına alındı.

EKMEK ALMAYA GİDİYORDU...

Görüntülerde, silahlı kavgaya karışan şüphelilerin sokakta bir kadını kalkan olarak kullanmaları ve birbirlerine ateş etmeleri anları kaydedildi. Olay anında kalkan olarak kullanılan kadının mahalle sakinlerinden Ö.Ş. olduğu ve olayın esnasında markete ekmek almaya gittiği belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler B.M. ve T.Y., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Güvenlik kamerası ve cep telefonu görüntülerinin delil olarak kullanıldığı davanın ilerleyen süreçte nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar