Eğitime kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi

Eğitime kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi
Van'ın Saray ilçesinde görülen yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen yoğun kar yağışı, taşımalı eğitimi etkileyerek eğitime bir günlük ara verilmesine neden oldu. Saray Kaymakamlığı, konuyla ilgili sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaparak durumu paylaştı.

Saray Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim çerçevesindeki tüm okullarımızda eğitime gün süre ile ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi. Kar yağışının etkisiyle oluşan zorlu hava koşulları, öğrenci ve personelin güvenliği gözetilerek alınan bu tedbirle birlikte, eğitim faaliyetlerinin bir günlük süreyle durdurulduğu bildirildi.

Öğrencilerin ve velilerin bu duruma karşı dikkatli olmaları, güzergah değişiklikleri ve güzergah değişikliği olabilecek durumlar için kaymakamlığın ve okulların resmi duyurularını takip etmeleri önemle belirtildi. Saray ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle alınan bu önlem, hava koşullarının normale dönmesiyle birlikte tekrar değerlendirilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar