Ece Üner ‘Asgari ücretli çalışanlar ölsün’ diyen Suriyeliyi yerden yere vurdu

Ece Üner ‘Asgari ücretli çalışanlar ölsün’ diyen Suriyeliyi yerden yere vurdu
Ece Üner, Şişli’de yapılan bir sokak röportajında “Asgari ücretle çalışanlar ölsün bence” diyen Suriyeli vatandaşa tepki gösterdi.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Medyaali TV adlı Youtube kanalında yayınlanan bir sokak röportajı dün gündem oldu. Şişli’de yapılan sokak röportajında Türkiye ekonomisini değerlendiren Suriyeli vatandaşın sözleri büyük tepki topladı.

Tekstil ile uğraştığını ve kendi işinin patronu olduğunu ifade eden Suriyeli vatandaş “Asgari ücretli ölsün bence. Asgari ücretle kimse çalışmıyor ki şu an. Fabrikalarda, marketlerde çalışanlar var. Asgari ücrete kendilerini mahkûm etmişler. Biraz aslında gözlerini açsalar çeşit çeşit işler var” dedi.

TV100 ana haber sunucusu Ece Üner, aylık gelirinin 25 bin TL olduğunu ve vergi ödemediğini söyleyen Suriyeli’ye şu sözlerle tepki gösterdi:

Anlayacağınız vicdan azabına eş sözler. O sözleri dinleyince bizim milyonlarca gencimizin iş bulamadığı için ülkesini terk ettiğine mi yanarsın, asgari ücretle çalışan her Türk vatandaşına hakaret ettiğine mi yanarsın, Türkiye’de hayat Suriyelilere mi güzel diye düşündürdüğüne mi yanarsın, öz yurdunda garip hissettirdiğine mi yanarsın, durdurun bu düzeni inecek var dedirttiğine mi? Takdir sizin efendim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar