Ebru Yaşar'dan hayranlarına büyük süpriz: Yeni şarkısı Yoksun yayında!

Ebru Yaşar'dan hayranlarına büyük süpriz: Yeni şarkısı Yoksun yayında!
Türk müziğinin güçlü seslerinden biri olan Ebru Yaşar, çıkaracağı yeni albümün öncesinde sevenlerine büyük bir süpriz yaptı.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, "Kehribar" şarkısıyla dinlenme rekorları kırarken, yeni albüm öncesi hayranlarına sürpriz yapmaya devam ediyor.

Ebru Yaşar, İranlı şarkıcı Siyam ile birlikte seslendirdiği “Yoksun” adlı şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

e3.webp

Söz ve müziği Esad Fidan, Siyam ve Ramazan Kızılpınar'a ait olan şarkının düzenlemesi Esad Fidan'a, süpervizörlüğü Melisa Avuncan'a ve yönetmenliği Ecem Gündoğdu'ya ait. Şarkının klibi bugün itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

e2.webp

Ebru Yaşar ve Siyam'ın bir araya geldiği bu şarkı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor.

Müzikseverler, bu özel düetle sanatçıların eşsiz seslerini bir arada dinleme fırsatı bulacaklar.

e1.webp

EBRU YAŞAR KİMDİR?

Ankara'da 8 Ağustos 1978 tarihinde dünyaya gelen Ebru Yaşar, kökenleri Ağrı-Eleşkirt'e dayanan bir ailenin çocuğudur. Ailesinin yanında bir abisi bulunan Ebru Yaşar'ın babası polis, annesi ise maliyede memur olarak çalışmıştır. İlköğretim eğitimine Ankara'da başlayan Ebru Yaşar, babasının işi nedeniyle Tokat'a taşındı ve burada eğitimine devam etti. Daha sonra ailesi İstanbul'a tayin aldı ve ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamladı. Lise yıllarını ise Bitlis'te geçirdikten sonra ailesinin bir kez daha tayini çıkarak Adapazarı'na taşındı.

Adapazarı'nda yaşarken, Ebru Yaşar İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvarı Türk Müziği bölümüne girmeye hak kazandı ve müzik eğitimine burada devam etti.

Müzik kariyeri, özellikle İbrahim Tatlıses'in destekleriyle 1995 yılında başlayan Ebru Yaşar, Burhan Çaçan'ın müzik şirketinden çıkardığı "Bu Sahilde" adlı ilk albümüyle dikkatleri üzerine çekti. Ancak, geniş kitlelerin tanımasını sağlayan şarkısı İbrahim Tatlıses ile seslendirdiği "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" oldu. Bu albüm, Magazin Gazetecileri Derneği tarafından "Yılın Kadın Sanatçısı" ödülüne layık görüldü.

İkinci albümü olan "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş," büyük ses getirerek "Yılın Kadın Sanatçısı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerini kazandı. Albümde yer alan "O Beni Sırtımdan Vurdu" ve "Yalan" gibi şarkılar, müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı ve Ebru Yaşar'ı Türk müziğinin önemli isimlerinden biri haline getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar