Ebru Şancı ''Maçta mesaj atıyorum''

Ebru Şancı ''Maçta mesaj atıyorum''
Alpaslan Öztürk'ün eski manken eşi Ebru Şancı, futbolcu kocasıyla ilgili yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Konuk olduğu bir programda Şancı, kocasının maç sırasında çiğnediği sakıza takıldığını itiraf etti.

Eşiyle ilgili yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sıklıkla gündeme gelen Ebru Şancı, bir programa konuk oldu. Eşi Alpaslan Öztürk''ün maç esnasında çiğnediği sakıza takıldığını açıkladı.

Şimdilerde Eyüpspor''da forma giyen Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, kocasının taklidini yaparak "Bir sakız çiğniyor ay nefret edersin sakızdan. Özellikle maçta çiğniyor. Nasıl çiğniyor öyle itici... O sakıza takıyorum, maçta mesaj atıyorum o sakıza çıkart diye. Sanki beni görecek" ifadelerini kullandı.

"OTU ÇEK KÖKÜNE BAK"

Şancı, ünlü futbolcunun ev haliyle de daha önceden dalga geçmişti. Minik oğlunun evinin ortasında çoraplarını çıkarmasının sebebinin eşi olduğunu anlatan Ebru Şancı, "Otu çek köküne bak, babasına çekti, çorap çıkarıyor" notunu paylaşmıştı. Ünlü isim daha önce de DJ Janti''nin şarkısıyla birlikte eşinin çoraplarını ortaya atışını paylaşarak "Galatasaray''da da oynasa o çorap sağa sola fırlatılıyor, hepsi aynı" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar