Ebru Baki kimdir? Ebru Baki kaç yaşında, nereli?

Ebru Baki kimdir? Ebru Baki kaç yaşında, nereli?
Ünlü sunucu Ebru Baki son zamanlarda birçok kişi tarafından merak ediliyor. İnsanlar internette Ebru Baki'nin kim olduğunu araştırıyor. Peki Ebru Baki kimdir? Ebru Baki kaç yaşında, nereli?

Ebru Baki kimdir?

Sözcü TV ekranlarında 'Ebru Baki ile Para Politika' programının sunuculuğunu yapan Ebru Baki son zamanlarda insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan ünlü sunucu Ebru Baki'nin hayatını araştırıyor. Peki Ebru Baki kimdir? Ebru Baki kaç yaşında, nereli?

EBRU BAKİ KİMDİR?

Ebru Baki, İstanbul'da 1975 yılında doğmuş ve başarılı bir gazeteci olarak tanınmaktadır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Baki, üniversite eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapmıştır.

45 yaşındaki Ebru Baki, gazetecilik kariyerine Hürriyet Gazetesi'nde staj yaparak başlamıştır. Marmara Üniversitesi'nde bölüm birincisi olarak mezun olan Ebru Baki, Cumhuriyet Dergisi'nde yaptığı çalışmalar ile adını duyurmuştur.

Ebru Baki, staj döneminden sonra CNN Türk'te çalışmaya başlamış ve 7 yıl boyunca ekonomi haberlerini sunmuştur. Daha sonra Doğan Medya'nın el değiştirmesiyle birlikte Habertürk kanalına geçmiş ve burada "Para Gündem" programını sunmuştur. Son zamanlarda ise Habertürk'ten ayrılarak Sözcü TV'de ekonomi programı yapmaya başlamıştır.

Ebru Baki'nin özel hayatıyla ilgili detaylı bilgi bulunmamaktadır. Ancak, profesyonel kariyerindeki başarıları ve gazetecilik alanındaki tecrübesiyle tanınmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar