Düzce'de feci kaza: Motosikletteki iki kişi yaralandı

Düzce'de feci kaza: Motosikletteki iki kişi yaralandı
Düzce'de bir taksi motosiklet ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı.

Düzce'de ticari taksi ile motosikletin karıştığı trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralı kız arkadaşını ambulansa bindirirken yalnız bırakmadı.

Kaza, kuzey çevre yolunda meydana geldi. Düzce'den Bahçeşehir istikametine seyir halinde olan Oğuzhan C. yönetimindeki 81 T 1132 plakalı ticari taksi ile aynı yönde seyreden Onur O. idaresindeki 54 AHR 934 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet savrulurken, motosiklette yolcu konumunda bulunan Elif P. ve sürücü Onur O. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralı Elif P., hastaneye kaldırılırken sevgilisi Onur O.'nun yanından bir an olsun ayrılmadı.

Elif P., sağlık ekiplerinden yardım alarak sevgilisiyle birlikte aynı ambulansa binerek hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından tek şeritten verilen yol, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar