Dursun Özbek'ten Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ağır sözler

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ağır sözler
Sarı kırmızı kulübün başkanı Dursun Özbek, yaptığı konuşmasında Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi hedef aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 2022-23 sezonu şampiyonu olan Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet’ten Cumhur Önder Arslan’a konuşan Özbek, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş için şu cümleyi sarf etti:

“Galatasaray’ın başarısını değersizleştirmeleri yanlış. Ama şimdi oradan besleniyorlar. Bu söylemlerden besleniyorlar. Tabii onlar da taraftarlarına karşı mahcup oldular. Beşiktaş da Fenerbahçe de şampiyonlukta iddialıydı. Ama olamayınca; yani kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş! Bu atasözünü ben icat etmedim. Bu atasözü senelerden beri olan olaylar çerçevesinde baktığın zaman kabul gören bir atasözü. Deprem felaketinden hepimiz etkilendik. Ligin süreç içindeki durumundan herkes aynı seviyede etkilendi. Yani biz bütün maçları sırasının üzerinde oynadık da Beşiktaş veya Fenerbahçe depremden dolayı aralara mı gitti? Hayır. Biz de araya gittik, onlar da gitti. Yani koşullar eşit, koşullarda bir şey yok. Ama ben onların söylemini de doğal karşılıyorum. Şimdi ne diyecekler yani? Galatasaray’ı alkışlamalarını isterdim, hatta bunu da belirttim ama Galatasaray’ı mı alkışlayacaklar?”

ICARDI AÇIKLAMASI

Özbek ayrıca Mauro Icardi’nin geleceği ile ilgili şunları söyledi:

“Icardi’nin yeniden Galatasaray forması giymesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Sponsor peşinde koşuyoruz. Galatasaray’ın kendi imkânlarının yetişmediği yerde de sponsor desteğiyle bu transferi yapmak için son derece büyük çaba içindeyiz. Ben, Icardi’ye veda etmedim. Icardi Türkiye’de çok sevildi. Beşiktaşlısı, Fenerbahçelisi, herkes Icardi’yi çok sevdi. Böyle sempatik, sevecen ve beyefendi birisi. Takımın içinde hem yapıcı hem de özverili bir kişiliği var. Onun için Icardi transferi Galatasaray için çok önemli. Çok büyük seviyede çaba harcıyoruz bu transferi gerçekleştirmek için. Mücadale edemeyeceğimiz tek kısım Suudi Arabistan. Suudiler bu tip futbolcuların yoluna çok büyük servet döküyor. Burada Icardi’nin tercihi de önem kazanacaktır. Biz elimizden geleni yapıyoruz.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar