Dursun Özbek: Sırada Türk olmayan takımları yenmek var

Dursun Özbek: Sırada Türk olmayan takımları yenmek var
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'ı çocuklarımıza ve torunlarımıza gurur duyduğumuz bir şekilde bırakacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

ZÜLEYHA ÖNCÜ/ GÜNBOYU

Galatasaray Divan Kurulu Haziran ayı Olağan Toplantısı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapıldı. Toplantı salonuna Futbol A Takımı'nın kazandığı Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupası da getirildi.

Konuşma yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bugün futbol takımımızın yuvasında, Florya'dayız. Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmanın gururu ve mutluluğu ile buradayız. Divan başkanlığımıza, toplantımızı burada düzenledikleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Özbek konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Büyük bir teşekkürü de şampiyonluk yolunda, rakiplerle yapılan mücadelede hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan taraftarlarıma gönderiyorum. Onların katkısı da çok büyük. Sezon başından beri stadımız hep dolu oynadık. Galatasarayımız için en doğrusunu birlikte yapmaya devam edeceğiz. Galatasaray'ı çocuklarımıza ve torunlarımıza gurur duyduğumuz bir şekilde bırakacağımıza yürekten inanıyorum. Sırada kurucumuz Ali Sami Yen'in koyduğu hedef, 'Türk olmayan takımları yenmek' var. Yaşasın Galatasaray"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar