Dünyaca ünlü şarkıcı Akon, saç ekimi için Türkiye'ye geldi

Dünyaca ünlü şarkıcı Akon, saç ekimi için Türkiye'ye geldi
R&B şarkıcısı Akon, katıldığı bir radyo programında saç ekimi ameliyatı için Türkiye'ye gittiğini ve ameliyat sürecinde neler yaşadığını anlattı. Türkiye’nin biri saç, diğeri diş olmak üzere “iki şeyle” bilindiğini söyleyen Akon, "Bu iki konuda da çok iyiler" dedi.

‘Lonely’, ‘Smack That’, ''Right Now'' gibi şarkıları ve kendine özgü sesiyle bilinen R&B şarkıcısı Akon, saç ekimi ameliyatı için Türkiye''ye geldiğini açıkladı.

ABD''de katıldığı bir radyo programında konuşan şarkıcı, saç ekim sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Eski saçlarını özlediğini ifade eden Akon, geriye giden saç çizgisini eski haline getirmek için Türkiye''ye gittiğini söyledi. Ameliyatın 7 bin 500 dolara mal olduğunu belirten şarkıcı, ‘ağrılı bir işlem olup olmadığı’ sorusuna, "Asıl acı veren kısım saç ekimi değil de başını uyuşturdukları an. Şaka yapmıyorum. Durmadan kafana kocaman iğneler batırıyorlar. Garip bir uyuşukluk hissediyorsun” diye yanıt verdi.

İşlemin acılı kısmına rağmen genel olarak doktorların yaptıklarından çok memnun olduğunu söyleyen Akon, radyo programcısı Tory Lanez’in aynı doktora gitmesi gerektiği konusunda şaka yaptı. Türkiye’nin biri saç, diğeri diş olmak üzere “iki şeyle” bilindiğini söyleyen Akon, "Bu iki konuda da çok iyiler" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar