Düğün konvoyunda drift atmanın bedeli ağır oldu! Sürücüye ceza yağdı

Düğün konvoyunda drift atmanın bedeli ağır oldu! Sürücüye ceza yağdı
İstanbul’un Silivri ilçesinde düğün konvoyunda drift atan sürücüye toplamda 34 bin 880 lira cezai işlem uygulanırken ehliyetine de 60 gün süre el konuldu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz 2 Şubat'ta düğün konvoyunda yaşanan olayda, bir sürücünün yolu kapatıp drift yapması, güvenlik güçlerinin dikkatini çekti. Polis ekipleri, konvoydaki bu tehlikeli hareketi gerçekleştiren sürücünün kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Yapılan incelemeler sonucunda, M.A. isimli sürücünün bu olayın faillerinden biri olduğu belirlendi ve polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından M.A.'ya, drift yapmak ve tescilli araca öngörülen sayıda plaka takmamak gibi suçlardan toplamda 34 bin 880 lira idari para cezası kesildi. Bununla birlikte, sürücünün "ulaşım araçlarını kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde araç kullanmak" suçundan da adli işlem başlatıldı.

Yetkililer, toplum güvenliği ve trafik kurallarının önemini vurgulayarak, bu tür tehlikeli ve yasa dışı hareketlerin ciddi yaptırımlarla karşılanacağını belirtti. M.A.'nın sürücü belgesinin ise 60 gün süreyle geri alındığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar