Tan Taşçı'ya sahne yasağı

Tan Taşçı'ya sahne yasağı
Ünlü sanatçı Tan Taşçı tarafından hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcı yoğun konser temposuna daha fazla dayanamadığı için doktoru, sahneye çıkmasını yasakladı.

Uzun yıllardır tanınan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Tan Taşçı, sesiyle milyonları büyülemeye devam ediyor. Aylardır yoğun konser temposunda çalışan sanatçı Tan Taşçı''nın sağlığı daha fazla dayanamadı. Konser temposunda rahatsızlanan ünlü şarkıcıya, doktoru sahneye çıkmayı yasakladı. Sevenleri hem sağlığının kötü olmasına hem de konser yasağı olmasına üzüldü.

Bedeni daha fazla yoğun çalışma temposu kaldıramayan ünlü sanatçıya doktoru sahneye çıkmasını yasakladı.  

Ülkemizdeki en çok konser veren sanatçı olarak bilinen Tan, sahnelerden uzak kalacak. Uzun konser maratonunun yorduğu bedenini ve sesini dinlendirecek. Sevilen sanatçı, doktorunun önerisine uyarak yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı dinlenmeye ve iyileşmeye karar verdi. 

Verdiği bazı konserlerde zaman zaman öksürdüğü görülen Tan Taşçı, sadece yılbaşında doktorunun özel izniyle konser verebilecek.

Yılbaşındaki sahnenin ardından uzunca bir süre sahnelere veda edecek Tan Taşçı, şimdilik 4 ay kadar konser vermeyecek ve dinlenecek. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar