Doktorlar'ın Ela'sı ekranlara geri dönüyor! Alacağı para dudak uçuklattı

Doktorlar'ın Ela'sı ekranlara geri dönüyor! Alacağı para dudak uçuklattı
Ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Doktorlar dizisindeki Ela karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, yeni bir projede sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gazetemagazin'in haberine göre, Yasemin Özilhan, dijital bir platformda yayınlanacak olan 8 bölümlük bir dizi projesinde yer alacak. Dizide Özilhan'ın canlandıracağı karakter ve hikaye hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Öte yandan, ünlü oyuncunun bu projede bölüm başına tam 1 milyon TL alacağı iddia edildi. Bu tutarın projenin toplamında 8 milyon TL'yi bulacak. Uzun bir aradan sonra oyuncunun ekranlara dönmesini heyecanla bekleniyor.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, 16 Temmuz 2011 tarihinde işadamı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmuştur. Ünlü oyuncunun bu birliktelikten Emine ve Ela isimlerinde iki kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Özilhan, evliliği boyunca ailesiyle birlikte geçirdiği anları sıkça sosyal medya hesabından paylaşmıştır.

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında ara veren Yasemin Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor adlı dizide Doktor Ela karakteriyle konuk oyuncu olarak ekranlara geri dönmüştür. Bu dönüşle birlikte, seyircilerin beğenisini toplamış ve oyunculuğundaki başarısını bir kez daha kanıtlamıştır.

s-f10825c951971d351892636936375d68939e282c.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar