Doğru Parti seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı!

Doğru Parti seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı!
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu görüşme gerçekleştirdi. Serdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu görüşme gerçekleştirdi. Serdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu''nu destekleyeceklerini açıkladı. 

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, CHP Genel Merkezi''nde Kemal Kılıçdaroğlu''nu ziyaret etti.
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Serdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu''nu destekleyeceklerini açıkladı. Serdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi''nin en çalışkan teşkilatlarından daha fazla çalışarak büyük oy farkıyla birinci turda Çankaya''ya inşallah göndereceğiz sayın Cumhurbaşkanımızı" diye konuştu.

Serdaroğlu''nun açıklamaları şöyle:

"Ehemmi mühimme tercih edilmesi diye bir söz var. Yani mühim önemli demek ehemmi daha önemli demek. Altılı masanın paydaşlarıyla ilgili görüşlerimiz var hepsini dondurduk şimdi. Şu an Türkiye''nin en önemli meselesi organize suç örgütü gibi çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi''nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan''ın bir daha seçilmemesi mücadelesidir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar