Doğan Ergün kimdir? TİP Kadıköy Belediye Başkan adayı Doğan Ergün kaç yaşında, nereli?

Doğan Ergün kimdir? TİP Kadıköy Belediye Başkan adayı Doğan Ergün kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. TİP Kadıköy Belediye Başkan adayı Doğan Ergün oldu. Peki Doğan Ergün kimdir? TİP Kadıköy Belediye Başkan adayı Doğan Ergün kaç yaşında, nereli?

Doğan Ergün kimdir?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Kadıköy Belediye Başkan adayı belli oldu. TİP Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak Doğan Ergün'ü gösterdi. Bu kararın ardından birçok vatandaş Doğan Ergün'ü merak etmeye başladı. Peki Doğan Ergün kimdir? TİP Kadıköy Belediye Başkan adayı Doğan Ergün kaç yaşında, nereli?

DOĞAN ERGÜN KİMDİR?

Doğan Ergün ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde bitirdi. Doğan Ergün Türkiye Gazeteciler Sendikası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Bu görevinin yanında aynı zamanda Gazeteci Dayanışma Ağı üyesi de olmuştur. Gazetecilik, yayıncılık, yazarlık ve editörlük yapan Doğan Ergün, Yeditepe Üniversitesi'nde Gazetecilik Bölümü'nde ders de vermektedir. İleri Haber adlı sitede de köşe yazarlığı yapmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar