Diyarbakır'da muskacı sözde şeyh serbest bırakıldı: Karşılama töreni şaşırttı!

Diyarbakır'da muskacı sözde şeyh serbest bırakıldı: Karşılama töreni şaşırttı!
Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili evde, randevulu sistemle günde yaklaşık 300 kişiden, isteklerine göre 250 TL ya da 500 TL ücret aldığı belirlenerek gözaltına alınan sözde şeyh A.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde, çevresi güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili, avlulu evde muska yaptırmak isteyenlere randevulu sistemle "hizmet veren" sözde 'şeyh' A.A., olayın ortaya çıkmasıyla gözaltına alınmıştı.

Sözde 'şeyh' A.A'nın evine sabah gelenler, kapıdaki görevliden muska yazdırmak için yeşil renkli fiş alıp 500 TL, dua ettirmek isteyenler ise beyaz renkli fiş alıp 250 TL ücret ödediği, aylık kazancının 1 milyon TL'nin üzerinde olduğu belirtilen A.A.'nın ayrıca akşamları, Kayapınar ilçesindeki bir evde 'VIP hizmet' adı altında varlıklı kişiler için muska yazdığı ortaya çıkmıştı.

9f5382f4f123e77bd568297ce5e3a4d1.jpg

SERBEST BIRAKILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmayla A.A., dün gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen A.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.A.’yı adliye önünde kalabalık bir grup karşıladı. A.A., bir cipe binerek bölgeden ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar