Diyarbakır’da işyerine silahlı saldırı

Diyarbakır’da işyerine silahlı saldırı
Diyarbakır’da bir işyerine silahlı saldırı düzenlendi. Polis saldırganları ararken saldırıda ölen yada yaralanan olmadı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Nazım Hikmet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir gayrimenkul firmasına silahlı saldırı düzenlendi.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli, ara sokaktan çıkarak Ş.A.'ya ait kapalı iş yerine yönelik saldırıda bulundu.

ATEŞ AÇILDI

İddiaya göre, saldırgan iş yerinin önüne gelerek tabancayla üst üste ateş açtı. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Neyse ki, saldırı sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri olay yerinde gerçekleşen saldırının ardından 10 adet boş kovan buldu. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Kayapınar ilçesinde yaşanan olay, bölgedeki güvenlik birimlerinin dikkatini çekerken, şüphelinin yakalanması için yapılan operasyonlar sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar