Diyarbakır'da hesabına yanlışlıkla 450 bin TL yatırılan adam bakın ne yaptı

Diyarbakır'da hesabına yanlışlıkla 450 bin TL yatırılan adam bakın ne yaptı
Diyarbakır'da yaşanan bir olay, filmlerden bir sahneyi hatırlatır cinsten. Tespih ustası Cebrail Çelebi, banka hesabına 450 bin TL yatırıldığını fark edince bakın ne yaptı...

Diyarbakır'da yaşanan olağanüstü bir olay, adeta bir film sahnesini aratmıyor. Tespih ustası Cebrail Çelebi'nin hayatı, banka hesabına yanlışlıkla gönderilen 450 bin TL ile bir anda değişti.

Çelebi, rutin banka işlemleri sırasında hesabına beklenmedik bir şekilde yüksek bir meblağın yatırıldığını fark etti. Durumu anlamlandırmakta zorlanan Çelebi, bankanın gizlilik politikaları nedeniyle parayı gönderen kişiyle iletişime geçemeyince olayın çözümünü sosyal medyada aramaya karar verdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar sonucunda, paraların sahibi Emrah Çiftçi'ye ulaşan Çelebi, ilginç bir buluşmaya imza attı. Kameralar eşliğinde gerçekleşen buluşmada, Çiftçi'nin parayı doğrulamasıyla birlikte Çelebi, yanlışlıkla hesabına yatırılan 450 bin TL'yi geri iade etmeye karar verdi.

Olayın ardından duygusal bir an yaşayan Çiftçi, "Cebrail kardeşimiz gerçekten dürüst bir insan. Bu kadar parayı başka biri olsa belki de düşünmeden harcardı. Onun dürüstlüğüne hayran kaldım" dedi.

Bu olay, insanların dürüstlüğünü ve toplumsal dayanışmayı ön plana çıkaran bir hikaye olurken, Diyarbakır'da yaşanan bu olağanüstü buluşma, tespih ustası Çelebi'nin adını şehirde bir kahraman olarak duyurmasına neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar