Diyarbakır'da düğünü basıp gelinin yanında damada kurşun yağdıran şahıstan skandal savunma

Diyarbakır'da düğünü basıp gelinin yanında damada kurşun yağdıran şahıstan skandal savunma
Diyarbakır’da düğünde damada kurşun yağdıran gelinin kuzeni ifadesinde, amcasının kızı F. Aktaş’la evlenmek istediğini, hem ailenin hem de kuzeninin buna rıza göstermediğini söyledi. Saldırgan, "Amacım öldürmek değildi, sabote etmekti. Ben mutlu olamıyorsan, onlar da mutlu olmasın..." dedi.

Diyarbakır’da düğünde damadı kurşun yağmuruna tutan gelinin kuzeni Selahattin Aktaş'ın ifadesi ortaya çıktı.

Kayapınar ilçesi Gaziler semtinde bulunan bir düğün salonunda damat Ahmet E. ile gelin salona girdiği sırada Selahattin Aktaş, damada peş peşe ateş etmişti.

8 kurşun isabet etmesiyle damat Ahmet E. ağır yaralanırken, gelinin kuzeni olan saldırgan Selahattin Aktaş, kaçmaya çalışırken yakalanmıştı.

dugunde-damadi-oldurdu-2-3hxa.jpg

"DUYGUSAL DAVRANDIM"

Amida Haber'in haberine göre, saldırgan Selahattin Aktaş, emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Tutuklanması talebi ile Diyarbakır Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Aktaş ifadesinde, amcasının kızı F. Aktaş’la evlenmek istediğini hem ailenin hem de kuzeninin buna rıza göstermediğini söyledi. Saldırgan "Evlendiklerini duydum. Tahammül edemedim. Amacım öldürmek değildi, sabote etmekti. Ben mutlu olamıyorsan, onlar da mutlu olmasın. Bu dereceye gelmesini istemezdim. Biraz duygusal hareket ettim” dedi.

diyar-sld4-cover-jpg.webp

Tutuksuz yargılanmayı ya da adli kontrol şartı ile serbest bırakılmayı talep eden saldırgan Selahattin Aktaş, “Tasarlayarak insan öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar