Disney Plus'ın Türkiye yüzü Tarkan oldu

Disney Plus'ın Türkiye yüzü Tarkan oldu
Bünyesinde Disney, Pixar, Marvel, Star-Wars, National Geographic ve 20th Century Fox evrenleri dahil binlerce dizi ve filmi barındıran platform, Türkiye’ye merhaba demeye hazırlanırken marka ve reklam yüzü olarak Tarkan ile anlaştı.

DISNEY PLUS'UN TÜRKİYE YÜZÜ TARKAN OLDU

Disney Plus, geçtiğimiz ay içerisinde RTÜK’ten 10 yıllık yayın lisansını aldı. Bununla birlikte 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de üye alımına başlayacağını açıkladı. Yaz aylarında başka ülkelere de yayılmayı planlayan platform, önümüzdeki 3 aylık süreç içerisinde toplam 42 ülke ve 11 bölgede aktif olacak.
 
ABD ARDINDAN ÜLKEMİZE GETİREBİLİR
 
Bununla birlikte Disney Plus, EXXEN benzeri reklamlı abonelik hizmetini de duyurdu. Bu yeni üyelik sistemini ise 2022’nin 2. yarısında ABD’de başlatacak. Türkiye’ye 2023’den sonra getirmesi bekleniyor. Fakat ülkemizde Netflix ve diğer platformlar ile olan mücadelesine sıkı bir şekilde başlamak için ABD’nin ardından getireceği ilk ülkelerden biri olabiliriz.
 
Ayrıca Türkiye pazarına henüz girmemiş olmasına rağmen yerli yapımcılar, oyuncular ve şarkıcılar ile de çeşitli anlaşmaların yapıldığını görüyoruz. Örneğin Disney Plus, marka ve reklam yüzünü olması için Tarkan ile el sıkıştı.
 
ORGANİZE İŞLER DİZİ OLUYOR
 
Organize İşler filminin platforma dizi olarak çekileceği de gelen bilgiler arasında. Hatta 3 sezonluk bir anlaşmanın imzalandığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra Saltbea ismiyle Instagram’da dünya çapında ünlenen Nusret için de bir belgesel çekileceği söyleniyor. Ayrıca platformun Kemal Sunal ve Barış Manço’nun da belgesellerini yapmaya hazırlandığı aktarılan bilgiler arasında. (Shiftdelete.net)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar