Dilberay kimdir? Dilberay kaç yaşında? Dilber ay kaç çocuğu var, kaç evlilik yaptı? filmi oyuncuları kimler? Dilberay fragmanı!

Dilberay kimdir? Dilberay kaç yaşında? Dilber ay kaç çocuğu var, kaç evlilik yaptı? filmi oyuncuları kimler? Dilberay fragmanı!
Filmlere konu olan hayatıyla gündem olan Dilberay filmi ilk kez televizyon ekranlarında yayınlandı. 2019 yılında hayata gözlerini yuman Dilberay hayatı merak ediliyor. İlk kez televizyon ekranlarında yayınlanan Dilberay fragmanı izleyenler vatandaşlar Dilberay kimdir? Dilberay kaç yaşında? Dilber ay kaç çocuğu var, kaç evlilik yaptı? filmi oyuncuları kimler? sorularını soruyor. İşte tüm detaylar!

DİLBERAY KİMDİR? DİLBERAY KAÇ YAŞINDA?

1956 yılında Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi’nde Dünya’ya gelen Dilber ay, katıldığı ses yarışmasında sesiyle jüriyi etkileyerek sanat camiasına adım attı. "Hacı Ağa", "Gelmezsen gelme", "Zorunda mıyım?" gibi eseriyle ses getirmeyi başaran sanatçı, "Kadere Mahkumlar" televizyon programıyla Türkiye’nin en çok tanınan sanatçısı oldu. "Beynelmilel" filminde oynadığı rolüyle oyunculuk yeteneğiyle göz dolduran Dilberay, 14. Altın Koza Film Festivali'nde "En iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda Dilberay, "Hayat Sana Güzel" ve "Yol Arkadaşım 2" sinema filmlerinde de rol aldı.

Filmi yayınlanan sanatçı Dilber Ay, 29 Nisan 2019 yılında 63 yaşında kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

DİLBER AY KAÇ EVLİLİK YAPTI, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

13 yaşında 50 yaşında biriyle evlendirilen Dilber ay, bu evlilikten Filiz ve Satı adında iki kızı oldu. Ardından ikinci evliliğini 16 yaşındayken kaçtığı teyzesinin oğluyla yaptı, Ünal isminde bir oğlu oldu. Daha sonra üçüncü evliliğini ise, 1998 yılında Almanya'da tanıştığı İbrahim Karakaş ile gerçekleştirdi.

Dilber Ay’ın 3 evliliğinden toplamda 3 çocuğunu bulunuyor.

DİLBERAY FİLMİ FRAGMANI! DİLBERAY FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Dilberay filmi fragmanının ardından bugün ekranlarda yayınlanan film izleyenler tarafından oldukça ses getirdi. Sanatçıyı oynayan başrolünde Büşra Pekin’in oynadığı filmde aynı zamanda,
Zeliha Kendirci, Nursel Köse, Ayberk Pekcan, Selen Uçer, Deniz Şen Hamzaoğlu, Deniz Erdoğan, Kaan Güvenilir, Doğukan Güngör yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar