Dilara Gönder bu isyanı sonrası Show TV'den istifa etti!

Dilara Gönder bu isyanı sonrası Show TV'den istifa etti!
Türkiye'yi vuran deprem felaketi sonrasında hükümete yakın televizyon kanalları vatandaşa mikrofon uzatmaya korkarken, Show TV'de haber sunan Dilara Gönder, yetkililere eleştiriler getirdiği yayın sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Türkiye''de 10 ili kapsayan depreme verilen tepkiler gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk TV yayınına bağlanan bir Show TV muhabirinin, bir depremzedenin isyanları sonrası röportajı sabote etmesi büyük tepki toplarken, yine aynı kanalda görev yapan Dilara Gönder''in çıkışı olay oldu.

Depremde yaşananlar ve sonrasındaki koordinasyonsuzluğa isyan eden Gönder, sözünü sakınmayarak yetkililere yüklendi.

Dilara Gönder şunları söyledi:

Ekrana getireceğimiz bu ilan gerçek sevgili izleyenler. Bakınız buyurunuz işte. Yerle bir olmuş hocam, yeni bina buyurun. Bir sene önce yapılmış. Ölümünüzü 2 milyon 850 bin liraya satın alabilirsiniz sevgili izleyenler. Bu ilana göre ne yazık ki acı konuşuyor olacağım 2 milyon 850 bin liraya satılan bu bina işte ölümünüzün bedeli. Hangi müteahhit hangi mühendis yaptıysa, kim onay verdiyse hepsi ortaya çıkacak. Ne yazıyor sitede. Ebeveyn banyosu varmış, gömme dolap varmış. İnsanları gömdünüz. İnsanları gömdünüz! 

İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

Yaptığı yayın sonrası sosyal medyada gündem olan ve paylaşım rekorları kıran Gönder, bu yayından yalnızca bir gün sonra kişisel Twitter hesabı üzerinden istifa ettiğini duyurdu.

Dilara Gönder''in mesajı şu şekilde:

Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu''na teşekkür ederim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar