Dilan ve Engin Polat'ın gençlere meslek tavsiyesi verdiği video ortaya çıktı: Ne olacaksan ol, dürüst ol

Dilan ve Engin Polat'ın gençlere meslek tavsiyesi verdiği video ortaya çıktı: Ne olacaksan ol, dürüst ol
Kara para aklama suçuyla gözaltına alınan ve yapılan operasyon sonrası tutuklanma kararı verilen Dilan ve Engin Polat çiftinin gençlere meslek tavsiyesi verdiği yeni video ortaya çıktı.

Kara para aklama suçundan önce gözaltına alınan, ardından tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın mal varlığı ve sahip olduğu lüks otomobiller devlete teslim edilmişti. Gelişmeler sonrası ikili hala gündemdeki yerini korurken, Polat çiftinin paylaştığı eski bir video gündem oldu.

DİLAN VE ENGİN POLAT'IN GENÇLERE VERDİĞİ MESLEK TAVSİYESİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü çiftin sosyal medyayı sık sık kullandığı bilinirken, Instagram'da soru cevap özelliğini kullanarak videolar paylaştığı da bilinmekteydi. Çiftin soru cevap yaptığı bir video ortaya çıktı.

Video bir gencin Polatlar'a "Nasıl bu kadar işleri büyüttünüz? Abla valla yazılım mühendisi olacaktım. Sizi gördüm vazgeçtim" dediği görülürken, Dilan ve Engin Polat'ın genç çocuğa verdiği yanıt dikkat çekti.

"NE OLACAKSAN OL, DOĞRU OL, DÜRÜST OL"

Engin Polat'ın meslek tavsiyesi olarak "Yani ne olacaksan en iyisi ol, doğru ol, dürüst ol. O iş de büyür. Çalış, çabala, peşinden koş. Her iş güzel yerlere gelir." ifadelerini kullandığı görüldü.

"KİMSENİN HAKKINI YEME, İŞÇİLERİNE FAZLA FAZLA VER"

"İşleri nasıl büyüttünüz?" sorusuna da yanıt getirdiği görülen Engin Polat'ın bu soruyu ise "Çalıştık, biz kendimizi bildik bileli çalışıyoruz. Ve çalışmaktan ziyade doğru ol, dürüst ol, kimsenin hakkını yeme. Çalışanlarına, işçilerine fazla fazla ver." şeklinde cevaplaması dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar