Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu Muhammed Yakut'un "telekız" iddiasına ateş püskürdü

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu Muhammed Yakut'un "telekız" iddiasına ateş püskürdü
İş insanları ile ilgili çeşitli iddialarda bulunan Muhammed Yakut, sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, çektiği videoda Muhammed Yakut'un "telekız" iddiasına ateş püskürdü.

Siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialarda bulunan ve kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut bu kez iş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Muhammed Yakut’a ateş püskürdü.

Kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranan Muhammed Yakut, Dilan Polat-Engin Polat ve Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu hakkında kara para aklama iddiasında bulunmuştu.

Muhammed Yakut, “Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü” ifadelerini kullanan Yakut, gazeteci Erk Acarer’in yayınında şu şekilde konuştu:

“Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammet Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Tele kızlık yapıyordun Sıla Doğu. Allah belanı versin, hakkımda gidip şikayetçi oluyorsun. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…”

Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu hakkında telekız iddiasında bulunan Muhammed Yakut'a, Doğu çektiği videoyla ateş püskürdü.

Sıla Doğu, “ Böyle de arkamdan konuşabilecek insanlar var konuşabilen insanlar duyuyorum. Ama ben bir konuşsam. Storymi izleyen herkese söylüyorum. Benim adımı geçirmeyin alnınızı karışlarım. Ben Sıla Doğu’yum adımı alırken desturla alın. Kendi önünüzdeki pisliği temizleyerek benim adımı alın. Adımı anmayın. Ayağınızı denk alın. Kaybedecek hiçbir şeyim yok” ifadelerini kullanarak Muhammed Yakut’a ateş püskürdü.

uyu.jpg

y7y.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar