Dilan Polat'ın fakirlik yılları görüntüsü ortaya çıktı

Dilan Polat'ın fakirlik yılları görüntüsü ortaya çıktı
MASAK tarafından haklarında kapsamlı bir soruşturma yürütülen ve "Vergi kaçırma, kara para aklama" gibi suç şüpheleri nedeniyle mal varlıkları dondurulan Dilan Polat ve Engin Polat'ın yıllar önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Gösterişli hayatı ve lüks harcamalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak milyonlarca takipçiye ulaşan Dilan Polat'ın başı kendisine yöneltilen suçlamalarla dertte.

Yıllar önce doğumhane fotoğrafçısı olarak çalışan ve Engin Polat ile evlenmesinin ardından ani bir şekilde servetleri katlanan çift, elde ettikleri yüksek kazancın kaynağını ise göstermekte zorluk yaşıyor.

"AİLEM ÇOK ZENGİNDİ" DİYEN POLAT'IN ESKİ YAŞAMI GÜNDEM OLDU

"Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı" başta olmak üzere birçok suçlama ile muhatap olan çiftin mal varlıkları MASAK tarafından dondurulurken, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama ile "Benim ailem de zengindi, biz hep varlıklı büyüdük" ifadelerini kullanan Dilan Polat'ın eskiden yaşadığı ev ortaya çıktı.

Oldukça mütevazı bir evde yaşayan ve Engin Polat ile evlenmesinin ardından çok kısa sürede servet sahibi olan çiftin geçmiş görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi çekti.

polat-2.webp

Kendisi ve yakın çevresi adına 21'in üzerinde şirket açan Engin Polat, bu şirketlerde çok düşük rakamlarda vergi ödemesi nedeniyle mercek altına alınırken, Polat'ın yıllar önce ailesiyle birlikte yaşadığı hayat "Bu mal varlığı birdenbire nasıl oldu?" sorularını gündeme getirdi.

Fotoğraflarda Polat Ailesi'nin eski evleri kadar, kayınvalide Şükriye Polat, kayınpeder Sezin Polat, Engin Polat'ın erkek kardeşi Kürşat Polat ve kız kardeşi Kübra Polat'ın değişimleri de dikkat çekti.

polatailesi1.webp

polatailesi2.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar