Dilan Polat ve eşi yurt dışına mı kaçıyor? 5 milyon dolar rüşvetle Dubai'ye gidecekler

Dilan Polat ve eşi yurt dışına mı kaçıyor? 5 milyon dolar rüşvetle Dubai'ye gidecekler
Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yürütülen MASAK soruşturmasının detayları gün geçerek artarken, çift kara para aklama ve vergi kaçırma gibi ağır suçlamalarla karşı karşıya. Bu gece itibarıyla Dilan Polat'ın Instagram hesabını kapatması dikkatlerden kaçmazken, çiftin Dubai'ye kaçacağı iddia edildi.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Birkaç yıl içerisinde aniden zenginleşen ve lüks harcamaları ile pahalı zevkleriyle adından söz ettiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bir süredir kara para aklama iddialarının merkezinde.

İlk olarak gazeteci Seher Sultan tarafından çiftin üzerine kayıtlı 21 şirketin vergi ödemelerinde usulsüzlük olduğu iddia edilmiş, daha sonra MASAK tarafından yapılan ön incelemede iddiaların doğru olabileceğine yönelik makul şüpheler oluşmuştu.

DİLAN POLAT INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

Masak'ın talebi doğrultusunda çifte ait mal varlıkları dondurulurken, bu kararın alınacağını tahmin eden Engin Polat, Cumhuriyet Gazetesi'nden Murat Ağırel'in haberine göre bloke işleminden önce 500 milyon liraya yakın parayı başka kanallara transfer etti.

İki isim haftalardır sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelirken, bu akşam itibarıyla Dilan Polat'ın 7 milyon takipçili Instagram hesabını kapatması, yaşanan tartışmaları alevlendirdi. Gazeteci Altan Sancar, söz konusu durum hakkında "Dilan Polat Instagram hesabını kapattı. Çemberin daraldığını gördüler, ya kaçıyorlar ya da gözaltına alınacaklarını öğrendiler." ifadelerini kullanırken, çift için geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Dubai iddiaları tartışmalara yol açtı.

twit-2.jpg

"5 MİLYON DOLAR RÜŞVET İLE DUBAİ'YE KAÇACAKLAR"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, bugün yaptığı paylaşımda "Namuslu Yargı, emniyet mensupları çaresizce seyrediyor Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar…" ifadelerini kullandı.

cuneyt1.jpg

Söz konusu paylaşımın Polat ailesi hakkında yapıldığı iddia edilirken, hakkında Interpol tarafından yakalama kararı bulunan ve internette siyasetçiler ve iş insanları ile ilgili çeşitli iddialarda bulunması ile tanınan Muhammed Yakut, Polat ailesinin Dubai'ye kaçacağını iddia etti.

Türkiye'nin hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardığı Muhammed Yakut, “Delilerin Delisi” adlı sosyal medya hesabından, “Engin ve Dilan Polat, Ankara’da 5 milyon dolara pazarlık yaptı, Dubai’ye kaçacaklar!!!” şeklinde paylaşım yaptı.

yakut1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar