Dilan Polat tahliye olacak mı? Emrullah Erdinç dosyadaki son durumu açıkladı!

Dilan  Polat tahliye olacak mı? Emrullah Erdinç dosyadaki son durumu açıkladı!
Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüphelinin tutukluluğu devam ediyor. Dosyaya ilişkin son durumu gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü kara para aklama soruşturması kapsamında Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

9o9.jpg

POLAT DOSYASINDA SON DURUM

Tutuklanan 12 kişinin aylık tutukluluk incelemesi geçtiğimiz ay 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirildi. Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla mahkemeye bağlanarak ifade verdiler. Mahkeme, tutukluluğun devamına karar verdi.

77.jpg

Gazeteci Emrullah Erdinç, Aramızda Kalmasın programında Dilan Polat dosyasına dair son gelişmeleri açıkladı.

99.jpg

“YAKIN ZAMANDA TAHLİYE OLMALARINI BEKLEMİYORUM”

Erdinç, "Bir süre daha cezaevindeler. İddianame daha bitmedi. Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) raporları henüz gelmedi. Yakın zamanda tahliye olmalarını beklemiyorum. MASAK raporu geldikten sonra bu soruşturmalar büyüyecek. İnsanlar sanmasın bu konular sadece Dilan Polat'la kaldı, daha devamı gelecek. Yakın zamanda yine gündeminizde fenomenler ve güzellik merkezleri olur" şeklinde konuştu.

78.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar