Devlet Bahçeli'den depremzedelere azar! Süleyman Soylu zor sakinleştirdi

Devlet Bahçeli'den depremzedelere azar! Süleyman Soylu zor sakinleştirdi
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden birinin merkez üssü olan Elbistan ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, depremzedeleri azarladığı görüntüler ortaya çıktı. Depremzedelere "Dağılın gidin, indirin şunları" ifadeleri ile tepki gösteren Bahçeli'yi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sakinleştirdiği görüldü.

6 Şubat''ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş''ın Elbistan ilçesinde Cumhur İttifakı''nın liderleri incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında afet bölgesinde yer alan depremzedelerle tartışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin görüntüleri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"DAĞILIN GİDİN, İNDİRİN ŞUNLARI"

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Bahçeli''nin bölgede slogan atan ve pankart asan depremzede vatandaşlara yönelik "Kimsenin sayın Cumhurbaşkanımızı ve yetkilileri böyle sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak dağılın gidin, indirin şunları" ifadelerini kullandığı görülüyor. 

"MEMLEKET BİTTİ, HALK GÖÇÜYOR"

Bölgedeki depremzedelerin Devlet Bahçeli''ye yönelik, "Sayın Devlet Bey, 2019''da biz cumhurbaşkanımıza yaptık yapacağımızı. Yaptık. Memleket bitti. Halk göçüyor." sözlerini kullandığı kaydedilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun ve AKP Milletvekili Mahir Ünal''ın, depremzedelerin sözleri sonrası sinirlenen Bahçeli''yi yatıştırmaya çalışması dikkat çekti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar