Depremzedelerin çilesi bitmiyor: Adıyaman’da çadır kent selde yok oldu!

Depremzedelerin çilesi bitmiyor: Adıyaman’da çadır kent selde yok oldu!
Depremin büyük yıkım yarattığı Şanlıurfa ve Adıyaman’ı şimdi de sel vurdu. Bir felaket bitmeden başka bir felaketi yaşayan depremzedelerin çadırlarını su bastı, ellerinde avucunda kalan her şey kullanılamaz hâle geldi.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Şanlıurfa’nın ardından sel felaketini yaşayan bir diğer illerden biri de Adıyaman oldu. Adıyaman’da depremzedelerin çadırları çamur ve sular altında kaldı. Henüz depremin etkisinden kurtulamayan, kalacak bir yeri olmayan depremzedeler, selin ardından yeni bir mücadeleye daha başladı. Sokalar göle dönerken çadır kentler de tamamen sular altında kaldı. Evlerini terk eden, evleri yerle bir olan depremzedeler yeniden sokakta kaldı.

Dün geceden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış tüm kenti vurdu. Geceler soğukla mücadele eden depremzedelerin elindeki her şey yağış sonrası sırılsıklam oldu. Adıyaman’da depremzedelerin çilesi üzerine yenileri eklenerek devam ediyor. Halk, acilen yardım bekliyor.

Sosyal medyadan Adıyaman’daki selin etkilerini paylaşan vatandaşlar Adıyaman için bir an önce harekete geçilmesi için çağrı yapıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar