Yardım çağrıları ile gündem olmuştu: Gökhan Zan, hangi partiden milletvekili aday adayı oldu?

Yardım çağrıları ile gündem olmuştu: Gökhan Zan, hangi partiden milletvekili aday adayı oldu?
Türkiye’yi yasa boğan depremlerde Hatay’dan paylaştığı videolardaki yardım çağrıları ile gündem olan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Hatay''da depreme yakalanan ve hız kesmeden yaptığı yardım çağrılarıyla ismini sıkça duyuran Hatayspor''un eski antrenörü Gökhan Zan, milletvekili aday adayı olma kararı aldığını duyurdu.

Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarıyla dikkat çekmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, ziyarete gittiği şehirde Zan ile karşılaşmış ve Akşener, Gökhan Zan''a sarılıp "Sen bizi ayağa kaldırdın. Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun" demişti.

Halk TV''nin özel haberine göre, deprem bölgesindeki yardım çağrıları ile gündemde olan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti''den milletvekili aday adayı oldu.

Hatay''da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrısıyla gündeme gelen Hatayspor''un eski antrenörü Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarıyla dikkat çekmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, ziyarete gittiği şehirde Zan ile karşılaşmış ve Akşener, Gökhan Zan''a sarılıp "Sen bizi ayağa kaldırdın. Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun" demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar