Depremzedeye gönderilen mont herkesi duygulandırdı! Bunu yapan cehenneme girer mi?

Depremzedeye gönderilen mont herkesi duygulandırdı! Bunu yapan cehenneme girer mi?
Tüm Türkiye tek yürek olup, kolları depremzedeler için sıvadı. Deprem bölgelerine gönderilen bir montun cebinden çıkanlar herkesi duygulandırdı. Ceketin ceplerinden çıkan kek, gofret, çorap ve firkete gibi ürünleri gören kadın gözyaşları içinde "Bunu yapan cehenneme girer mi?" ifadelerini kullandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş''ta meydana gelen deprem, 10 ilde yıkım ve can kaybına neden oldu. Deprem gelişmesinin ardından bölgelere yardım kampanyası başlatıldı. Depremzedeye gönderilen bir montun içinden çıkanlar herkesi duygulandırdı.
 

"KIYIP DA YİYEMEDİK BİLE"
Başlatılan yardım kampanyaları ile toplanan ayni yardımlar deprem bölgesindeki depremzedelere dağıtılmaya devam ediyor. "cebinden kek çıktı, kıyıp da yiyemedik bile "Kendisine verilen ve nereden gönderildiği belli olmayan bir montun cebinden çıkanları gözyaşları ile anlatan depremzede bir kadın "Bu yardımdan geldi, üşüdüğümüz için. Sağ olsunlar aldık, giydik. Elimizi cebine attık ki 1 cebinden kek çıktı. Kıyıp da yiyemedik bile.
 

CEPLERİNDEN ÇORAP ÇIKTI
Nasıl üşüdüğümüzü nasıl bildiler se öbür cebinden 4 tane çorap çıktı. Kim yapar bunları? Sizce bunu yapan cehenneme girer mi? Bu da yetmedi diğer cebinden yine kıyıp da yiyemedim gofret çıktı. Çocuklarıma bile kıyıp da veremedim, sağ cebinde duruyor."başka bir cepten de firkete çıktı"Diğer cebine de bir baktım ki firkete. Nasıl düşünmüşler bir yerleri sökülürse onunla diksinler, yamasınlar diye. Onu da mı düşündüler. Ne kadar güzel insanlar var? Allah hepsinden razı olsun" ifadeleri kullandı.
 

GÖRÜNTÜ İZLEYENLERİ DUYGULANDI
Kadının bu cümleleri kurduğu sırada ise etrafındakilerin de gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler izleyenleri duygulandırdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar