Deprem bölgesindeki vatandaşlara operatörler ücretsiz: Bakan açıkladı

Deprem bölgesindeki vatandaşlara operatörler ücretsiz: Bakan açıkladı
Kahramanmaraş'da ve çevre illerde meydana gelen depremin ardından bölgedeki vatandaşlara ulaşılabilmesi için vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet yüklendi.

Sabah saatlerinde Kahramanmaraş ve Gaziantep başta olmak üzere çevre iller büyük bir depremle sarsıldı. Bakan yardımcısı Ömer Fatih Sayan, deprem bölgesindeki vatandaşların kesintisiz iletişim sağlaması için telefonlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendi. Bakan, aynı zamanda borçlardan dolayı kapanan kontörlü ve hatlı telefonların da iletişme açıldığını açıkladı. 

"OPERATÖRLERE BİLDİRİLDİ"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ömer Fatih Sayan, "Deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın kesintisiz iletişim sağlamaları için operatörlerimize talimat verildi. Bölgede bulunan tüm vatandaşlarımıza ücretsiz konuşma ve internet yüklendi. Borcundan dolayı kapalı olan tüm mobil, internet ve sabit hatlar da görüşmeye açıldı. Aynı zamanda bölgedeki tüm ankesörlü telefonlar üzerinden de ücretsiz iletişim sağlayabilirsiniz. Arama kurtarma çalışmalarının iletişim kısmında bir kesinti olmaması için yardım edelim. Web tabanlı uygulamalar ile arama yapalım ve SMS kullanalım" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar