Bu evden vahşet çıktı: Bir anne çocuğuna bunu nasıl yapar!

Bu evden vahşet çıktı: Bir anne çocuğuna bunu nasıl yapar!
Denizli’de bir kadın 1,5 yaşındaki bebeğini öldürüp, evi ateşe verdi. Cani annenin ifadesinde söyledikleri kan dondurdu.

Denizli’de dehşet verici bir olay yaşandı. Bir evde çıkan yangının altından ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı. Bir annenin 1,5 yaşındaki bebeğini öldürüp, evi ateşe verdiği öğrenildi. Cani anne ifadesinde eşinin kendisini fuhuşa zorlaması nedeniyle kızını boğarak öldürdüğünü daha sonra evi ateşe verip kaçtığını itiraf etti.

İlçede bir apartmanın ikinci katından gece saatlerinde duman çıktığını gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Evde yapılan incelemede 1 yaşındaki Zeynep A''nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yangın sırasında evden çıkan Mehmet A. (53) ifadesinde, uyumadan önce eşi ve kızının televizyon izlediklerini, uyurken yangını fark ettiğini, dumanları görünce kendisini dışarı attığını belirtti.

Yangın sonrası polis merkezine giderek teslim olan anne Hilal A''nın (40) ise ifadesinde eşinin kendisini fuhuşa zorlaması nedeniyle kızını boğarak öldürdüğünü daha sonra evi ateşe verip kaçtığını anlattığı öğrenildi. Kadın gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar