Denizli’de Fatih Erkoç rüzgarı esti

Denizli’de Fatih Erkoç rüzgarı esti
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel düzenlenen etkinlikler kapsamında Türk Müziği'nin sevilen ismi Fatih Erkoç, Denizlililerle buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı için hazırladığı etkinlikler hızla devam ederken, dün akşam Türk Müziği'nin usta ismi Fatih Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde Denizlililerle bir araya geldi. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konserde sahne alan usta sanatçı Fatih Erkoç, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Denizli'liler, Erkoç'un seslendirdiği parçalara coşkuyla eşlik etti. Programın sonunda Başkan Osman Zolan, davetlilere ve Fatih Erkoç'a teşekkür ederek Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir hediye sundu.

Ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşam da özel programlar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 21.30'da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası'nın düzenleyeceği Barış Manço şarkıları konseri ile Ramazan programlarına devam edilecek. Tüm Denizlililerin bu etkinliklere davetli olduğu belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar