Denizli’de anne ve oğlunu taşıyan araç şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Denizli’de anne ve oğlunu taşıyan araç şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Denizli’de akraba ziyaretine giden anne ve oğlunun içerisinde bulunduğu araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Kazada oğluyla birlikte araçtan fırlayan anne olay yerinde yaşamını yitirirdi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Barbaros Mahallesi'nde Necip Deda'nın yönetimindeki Ford marka transit araç, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Metrelerce sürüklenen araçtan fırlayan Necip Deda ve annesi Melike Deda (43), şarampole yuvarlanan araçtan çıktı. Ancak, 72 metre aşağıya düşen araçtan yaralı olarak kurtulan Necip Deda, sağlık ekiplerine ihbarda bulunmak için yola çıktı.

aw146139-09.jpg

Olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı olan Necip Deda’yı ambulansla Denizli Devlet Hastanesine sevk etti. Ancak, yapılan sağlık kontrollerinde Melike Deda'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Melike Deda'nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Melike Deda’nın kız kardeşi, polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw146139-07.jpg

Melike Deda'nın oğluyla birlikte Altınyayla Mahallesi'ndeki ikametinden Denizli kent merkezinde yaşayan kız kardeşinin evine ziyarete gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

aw146139-05.jpg

aw146139-04.jpg

aw146139-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar