Denizde dehşet! Su kan gölüne döndü: "Ne olduğunu anlayamadım"

Denizde dehşet! Su kan gölüne döndü: "Ne olduğunu anlayamadım"
Amerikalı hemşire Delia Yriarte, Galapagos Adaları yakınlarında tatil yaptığı sırada kabus dolu anlar yaşadı. Serinlemek için denize giren Yriarte, köpek balığının saldırısına uğradı.

MEHMET AKİF ERDEM/GÜNBOYU

42 yaşındaki Amerikalı hemşire Delia Yriarte, Galapagos Adaları’na bağlı Mosquera bölgesinde tatil yaptığı sırada korkunç bir olay yaşadı. Denizde yüzdüğü sırada köpek balığı tarafından sağ bacağından ısırılan kadın bir anda kan gölünün ortasında kaldı. Çevredekilerin yardım seslerini duyarak yanına gelmesi üzerine Yriarte, bacağı sarılı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

640xauto-5-001.webp

Olay anında ne olduğunu anlayamadığını dile getiren Yriarte, “Bacağımda sert bir darbe hissettim. Ne olduğunu anlayamadım. Sonrasında etrafımda çok fazla kan olduğunu gördüm. Sahile vardığımızda kendimi bitkin hissediyordum. Yaranın derin olduğunu gördüm ve çok kan kaybettiğimi biliyordum” dedi.

640xauto-3.webp

Köpek balığını görmediğini dile getiren Yriarte, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinden sonra sağ bacağını tam olarak kullanabiliyor.

640xauto-4.webp

Santa Cruz Adası'ndaki Reublica del Ekvador Hastanesi'nde doktor olan Renato Pacheco, "Onun durumu stabil, bilinci yerinde, sağ bacağından ameliyat oldu. Bacağını kaybetmedi" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar