Denizbank'tan Rezan Epözdemir'in iddialarına açıklama geldi

Denizbank'tan Rezan Epözdemir'in iddialarına açıklama geldi
Avukat Rezan Epözdemir’in katıldığı bir yayında Denizbank Müdür Hakan Ateş ile ilgili iddialarıyla ilgili bankadan açıklama yapıldı.

Denizbank, avukat Rezan Epözdemir'in bir televizyon kanalında gündeme getirdiği iddialara yönelik yazılı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Açıklamada, Seçil Erzan davası kapsamında, 12 Ocak 2024'te gerçekleşen duruşmada ve 13 Ocak 2024'te bir televizyon kanalında canlı yayında avukat Rezan Epözdemir'in Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ile ilgili iddialarına yanıt verildi.

Açıklamada, bahsi geçen televizyon programında avukat Epözdemir'in, mahkeme dosyasında yer alan bir bilirkişi raporundaki WhatsApp yazışmalarına referansla gündeme getirdiği iddialar ele alındı.

Denizbank'ın açıklamasında, söz konusu yazışmaların detaylarına değinilerek, Seçil Erzan'ın, iddiaya konu olan konuşmada adı geçen kişinin Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş olmadığını ifade ettiği belirtildi. Seçil Erzan'ın, Tanın Yılmaz'ın eşi olan Merve'nin kız kardeşlerinin Fransa Megeve'de kayak yapmaya gittiklerini ve bu konuda konuştuklarını belirttiği vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, konuşmada geçen tatilin ve tatil yapanların fotoğrafının mahkemeye sunulduğu, bu kişiler arasında Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'in de bulunduğu iddialarının mahkeme dosyasında çürütüldüğü ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar