Deniz ulaşımına fırtına engeli: BUDO 6 seferini iptal etti

Deniz ulaşımına fırtına engeli: BUDO 6 seferini iptal etti
Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz ulaşımını sağlayan BUDO seferlerinden 6'sının kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), bugün yaptığı duyuruyla bazı seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Buna göre, 09.30'da başlamak üzere Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ile 12.55 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

Öte yandan, Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında da fırtına nedeniyle seferlerin yapılamayacağı bildirildi. Çanakkale'de faaliyet gösteren GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında arabalı vapur seferleri yarınki olumsuz hava koşulları sebebiyle gerçekleştirilemeyecek.

GESTAŞ tarafından yapılan açıklamada, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında diğer seferlerin tarifeye uygun bir şekilde devam edeceği belirtildi. Bugün saat 10.00'dan sonraki Kabatepe-Gökçeada seferleri ve Geyikli-Bozcaada hattında Bozcaada'dan 18.00 seferinin 17.00'ye, Geyikli'den 19.00 seferinin ise 18.00'e alındığı ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar