Deniz Akkaya'dan magazin dünyasını karıştıran Eylül Öztürk iddiası

Deniz Akkaya'dan magazin dünyasını karıştıran Eylül Öztürk iddiası
Paylaşımları ve sert sözleriyle gündem olan Deniz Akkaya bu kez tüm mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan’ı hedef aldı. Akkaya, küfürler savurup çift hakkında olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Ünlü manken ve televizyon sunucusu Deniz Akkaya, sosyal medya hesapları üzerinden gündem olan Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan çiftini hedef alarak sert sözlerle eleştirdi. Akkaya, çift hakkında iddialarda bulunup küfürlü ifadeler kullandı.

Deniz Akkaya'nın paylaşımları arasında, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanması sonrasında lüks yaşantılarıyla dikkat çeken fenomenlerin incelendiği bir liste bulunuyordu. Bu listede yer alan Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan çifti, Akkaya'nın eleştirilerine maruz kaldı. Akkaya, çift hakkında sert ifadeler kullanarak magazin dünyasında olay yaratacak bir iddiada bulundu.

Eylül Öztürk'ün hosteslik geçmişine vurgu yapan Akkaya, çiftin lüks yaşam tarzını ve sosyal medya üzerinden paylaştıkları kazançlarını eleştirdi. Ayrıca, Deniz Akkaya, Eylül Öztürk ve Kenan Özkan'ın özel hayatlarına dair iddialar ortaya attı. Akkaya'nın bu iddiaları magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan'ın daha önceki paylaşımlarında bahsettiği yaşananların bir belgesel konusu olacağını ifade etmeleri ve Deniz Akkaya'nın sert yanıtları, sosyal medyada büyük bir tartışma ve ilgi uyandırdı.

124246158-11.jpg

ddf.jpg

e.jpg

AKKAYA'DAN ÇOK KONUŞULACAK İDDİA

Bu yanıtın ardından da Deniz Akkaya, Kenan Özkan'a Twitter'da küfürlerle dolu bir cevap verdi.

Akkaya, "Kenan o zaman sen istedin gerisini paylaşmıyordum çünkü özel hayatınız diye ki Amerika'da yaşayan herkes bu insanları polise bu konularla ilgili şikayet edebilir. Evinde kokainle birlikte swinger partileri düzenlediğinizle ilgili bütün komşularınız konuşuyor herhalde bu partileri çocuklar yukarıda uyurken yapıyorsun" diyerek gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

yu.jpg

124655797-gh.jpg

124704282-gh2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar