Demba Ba, Beşiktaş'a geri dönüyor!

Demba Ba, Beşiktaş'a geri dönüyor!
Aktif futbol kariyerini sonlandıran Senegalli yıldız Demba Ba, şimdilerde Beşiktaş'a geri dönmeye hazırlanıyor. 

Siyah beyazlıların kalbinde önemli bir yer taşıyan ve adına şarkılar bestelenen Demba Ba, bu kez farklı bir görevle Beşiktaş''a yeniden dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş yönetiminin, Demba Ba ile yardımcı antrenörlük konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bir süredir İstanbul’da bulunan 36 yaşındaki Demba Ba’nın kısa süre içerisinde sözleşme imzalayarak yeni görevine resmen başlaması bekleniyor.

1 YILDA 7 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Kartal’ın 2014’te Premier Lig ekibi Chelsea’den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Transfer ettiği Ba, sadece bir yıl sonra 13 milyon Euro’ya Çin’in SH Shenhua takımına satıldı ve siyah beyazlılara 7 milyon Euro kazandırmış oldu.

2017nin devre arasında kiralık olarak yeniden takıma dahil edilen yıldız isim, o sezon 2 karşılaşmada forma giyerken, 1 gol atmıştı ve ligde şampiyon olan kadronun içerisinde yer almanın mutluluğunu yaşamıştı. Ardından Göztepe ve Başakşehir’de oynayıp turuncu lacivertlilerde bir lig şampiyonluğu daha yaşayan Demba Ba, geçen yıl İsviçre ekibi Lugano’da aktif kariyerini noktalamıştı.

BEŞİKTAŞ CAMİASI HER ZAMAN YANINDAYDI

Demba Ba, 2018’de Çin’de rakibi Zhang Li’nin ırkçı sözlerine maruz kalmıştı. Yaşanan üzücü olay sonrasında Beşiktaş Kulübü de “Asla yalnız değilsin” paylaşımı yapmıştı. Kartal’da sadece 1.5 sezon forma giymesine rağmen taraftarların kalbinde özel bir yeri olan ve adına şarkılar yapılan Ba, önümüzdeki dönemde bu kez yedek kulübesinde siyah beyazlıların başarısı için ter dökecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar